Tattariharju 2018-05-14T00:57:38+00:00

Lounastamo Tattariharju – viikko 20

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 14.5.

TOMAATTIKEITTOA (L+G)

KOKOA OMA KANATORTILLA (L)
– Kermaviilikastiketta, paprikaa, punasipulia, salsaa, yms.

KEITETYT AIDOT NAKIT (L+G)
– Kevätsipuliperunasalaatti (l+g)

KAALIPIHVIT (L)
– Puolukkaa (l+g)

KOKOA OMA SALAATTIANNOS

MANSIKKARAHKA (L+G)

Tiistai 15.5.

SEISOPPA (L+G)
– Ruisleipää ja voita

NAUDAN PAISTIA (L+G)
– Pippurikermakastiketta (l+g)
– Dijon sinappia(l+g)
– Paistettua viipaleperunaa ja sipulia (l+g)

LOUNASTAMON KANALASAGNE (L)
– Parmesaania (l+g)

PARSAKAALIMUNAKAS (L+G)

METWURSTI, ANANASPIZZA (L)

MANGOLLA MARINOITUA HEDELMÄSALAATTIA (L+G)

Keskiviikko 16.5.

PAPU-LINSSIKEITTO (L+G)

HAWAJINLEIKE KANASTA (L)
– Curryriisiä (l+g)
– Tomaattidippi (l+g)

KEBAB PAPRIKAKIUSAUS (L+G)
– Tulinen pastasalaatti (l)

JUURESLETUT (L)
– Yrttifraiche (l+g)

PAPRIKA, SIPULIPIZZA (L)

KOKOA OMA JÄÄTELÖANNOS

Torstai 17.5.

PALVIHERNEKEITTO (L+G)
– Hienonnettua sipulia

PERINTEISET KAALIKÄÄRYLEET (L+G)
– Uudet perunat ja silliä (l+g)
– Puolukkaa (l+g)

HERKUTTELIJAN LIHAPASTA (L)
– Parmesaania (l+g)

JUUSTOINEN KASVISVUOKA (VL+G)

KANACAESARSALAATTI (L)

PÄIVÄN PIZZA (L)

LETUT (VL), TALON MANSIKKAHILLO (L+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 18.5.

KATKARAPUKEITTO (L+G)

PANEROIDUT PORSAAN LEIKKEET (L)
– Lohkoperunat (l+g)
– Coleslawsalaattia (l+g)

PAAHDETTUA BROILERINKOIPEA (L+G)
– Romesco-kastiketta (l+g)
– Riisiä (l+g)

SWEET&SOUR KASVISWOKKI (L)
– Itusalaatti (l+g)

TONNIKALA, MOZZARELLAPIZZA (VL)

MARJAMÖLLÖ (L)