Lounastamo Tattariharju – viikko 38

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 16.9.

MINESTRONEKEITTO (L)
– Rapeaa patonkia ja tuorejuustoa

PERINTEINEN MAKKARAKASTIKE (L)
– Perunamuusia (l+g)
– Maustekurkkulohkoja (m+g)

VOISSA PAISTETUT RAPEAT KALAPUIKOT (L)
– Sitruuna-tillikermaviili (l+g)

JUUSTOINEN KASVISMUNAKAS (L+G)

HÄRKÄ, MAUSTEKURKKU, SMETANAPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

TOFFEEMOUSSE (L+G)

Tiistai 17.9.

LIHAGULASSIKEITTO (L+G)

LINDSTRÖMINPIHVIT (L+G)
– Perunamuusia (l+g)
– Kapriskastiketta (l+g)

KARJALANPAISTIA (M+G)
– Keitetyt perunat (m+g)
– Puolukkaa (m+g)

KASVISTORTILLAT (L)
– Salsaa ja nachoja

OLIIVI, PAPRIKAPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

PULLAVANUKAS (L)

Keskiviikko 18.9.

LAMMASKAALIKEITTO (L+G)¨

KOKONAISENA KYPSENNETTYÄ NAUDAN ULKOFILETTÄ (L+G)
– Aurajuustoperunat (l+g)
– Paistinkastiketta (l+g)

KALKKUNA-KASVISPIIRAKKA (L)
– Kaalisalaatti (l+g)

MAC&CHEESE (L)

LOHICAESAR (L)
– Parmesaania ja krutonkeja

KATKARAPU, ANANASPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

PÄÄRYNÄSUKLAAPIIRAKKA (L) JA VANILJAKASTIKETTA (L+G)

Torstai 19.9.

PALVIHERNEKEITTO (M+G)
– Pilkottua sipulia

VALKOSIPULINEN JAUHELIHAPERUNAVUOKA (L+G)
– Punajuurta (m+g)

SYKSYINEN KARITSAPATA (L+G)
– Riisiä (l+g)
– Minttuhyytelöä (l+g)

FRITEERATUT BROILERIN SISÄFILEET (L)
– Currymajoneesi (l+g)

TOMAATTI-MOZZARELLATOASTIT (L+G)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

LETUT (VL), TALON MANSIKKAHILLO (M+G) JA KERMAVAAHTOA (L+G)

Perjantai 20.9.

JUUSTOPOROKEITTO (L+G)
– Puolukkasämpylät

PORSAAN JUUSTOLEIKE (L)
– Lankkuperunat (l+g)
– Maustemajoneesia (l+g)

BRATWURSTIA JA HAPANKAALIA (L+G)
– Dijonsinappia (l+g)

KASVISFRITTIMIX (L)
– Coleslawsalaattia

PÄIVÄN PIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

PÄIVÄN JÄLKIRUOKA