Lounastamo Tattariharju, viikko 3

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 13.1.

PEKONINEN SIPULIKEITTO (L+G)
– Krutongit

YLIKYPSÄÄ PORSAAN POSKEA PANIMOMESTARIN TAPAAN (L)
– Paistettuja perunaviipaleita ja sipulia (l+g)

TULISET KANANSIIVET (L+G)
– Riisiä (l+g)
– Chilimajoneesia (l+g)

KASVISGRATIINI (L+G)

KATKARAPU, TONNIKALAPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

MOKKAMOUSSE (VL+G)

Tiistai 14.1.

JAUHELIHAKEITTO (L+G)

POPPAMIEHEN VALKOSIPULISTA PORSAAN PAISTIA (L+G)
– Paistinkastiketta (l+g)
– Kermaperunat (l+g)

SAVUPOROPASTA (L)
– Parmesaania (l+g)

CHILI SIN CARNE (L+G)
– Riisiä (l+g)

BRATWURSTI, CHEDDARPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

HEDELMÄRAHKA

Keskiviikko 15.1.

KASVISSOSEKEITTO (L+G)

TALON LIHAPULLAT (L+G)
– Kermakastiketta (l+g)
– Perunamuusia (l+g)
– Maustekurkkulohkot (l+g)

SAVULOHIKIUSAUS (L+G)
– Punajuurta (l+g)

KASVISTÄYTTEISET KESÄKURPITSAVENEET (L+G)

TOMAATTI, PUNASIPULIPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

MARJAPIIRAKKA (L) JA VANILJAKASTIKETTA (L+G)

Torstai 16.1.

PALVIHERNEKEITTO (M+G)
– Pilkottua sipulia

PARILOITUA BROILERIN JA KALKKUNAN SISÄFILETTÄ (L+G)
– Wokkivihanneksia
– Hollandaisekastiketta (l+g)
– Riisiä (l+g)

PERINTEINEN MAKKARAKASTIKE (L)
– Perunamuusia (l+g)

KREIKKALAINEN KASVISMUNAKAS (L+G)

PÄIVÄN PIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

LETUT (VL), TALON MANSIKKAHILLO (M+G) JA KERMAVAAHTOA (L+G)

Perjantai 17.1.

JUUSTOINEN LOHIKEITTO (L+G)

PANEROIDUT PORSAAN LEIKKEET (L)
– Tikkuperunat (l+g)
– BBQ-kastiketta (l+g)
– Ananasrenkaita (l+g)

MUREAA NAUDANLIHAA PIPPURIKASTIKKEESSA (L+G)
– Yrttiriisiä (l+g)

LOUNASTAMON KASVISPIHVIT (L+G)

KINKKU, PAPRIKAPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

PÄIVÄN JÄLKIRUOKA