Tattariharju2018-09-16T22:52:10+00:00

Lounastamo Tattariharju – viikko 38

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 17.9.

PINAATTIKEITTO JA KEITETYT KANANMUNAT (L+G)

TALON JAUHELIHAPIHVIT (L+G)
– Perunamuusia (l+g)
– Kermakastiketta (l+g)

PARILOITUA PALVIRYYNÄRIÄ (L)
– Puolukkaa (l+g)

KANTTARELLIRISOTTO (L+G)
– Parmesaania (l+g)

KOKOA OMA SALAATTIANNOS

PALVIKINKKU, TUORETOMAATTIPIZZA (VL)

MARJARAHKA (L+G)

Tiistai 18.9.

PAAHDETTU JUURESSOSEKEITTO (L+G)
– Porkkanasämpylät (l)

POSSUNPIHVIT MAKEA BBQ (L+G)
– Kermaperunoita (l+g)
– Ruohosipulidippi (l+g)

KERMAINEN LOHIKIUSAUS (L+G)
– Hölskykurkkuja (l+g)

HÄRKISPIHVIT LINDSTRÖMIN TAPAAN (L+G)
– Kylmä kapriskastike (l+g)

PEKONIPIZZA, MUSTAPIPPURIPIZZA (VL)

TONNIKALAPASTASALAATTI (L)

RUUSUNMARJAKIISSELI JA KERMAVAAHTO (L+G)

Keskiviikko 19.9.

KAALIJAUHELIHAKEITTO (L+G)

LOUNASTAMON PYTTIPANNU (L+G)
– Paistetut kananmunat (l+g)

LIHAMESTARIN HÄRKÄPATA (L+G)
– Riisiä (l+g)

TÄYTETYT KASVISHERKKUSIENET (L+G)

METWURSTI, PERSIKKAPIZZA (VL)

WALDORFFINSALAATTI (L+G)

TALON TIRAMISU (L)

Torstai 20.9.

PALVIHERNEKEITTOA (L+G)
– Pilkottua sipulia (l+g)

YLIKYPSÄÄ NAUDAN ENTRECOTEA (L+G)
– Punaviinikastiketta (l+g)
– Paahdetut perunat (l+g)

CRISPY PANEROITUA TURSKAFILETTÄ (L)
– Talon tartarkastiketta (l+g)
– Kevätsipuliperunasalaattia (l+g)

TEX-MEX KASVISVUOKA (L+G)

PÄIVÄN PIZZA (VL)

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (L+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 21.9.

KALASELJANKA (L+G)
– Smetanaa (g)

SVEITSINLEIKE (L)
– Tikkuperunat (l+g)
– Maustemajoneesi (l+g)

MUREAT MERIMIESPIHVIT (L+G)
– Punajuurta ja maustekurkkua (l+g)

TOFUHODARIT (L)
– Coleslaw-salaattia (l+g)

KATKARAPU, ANANASPIZZA (VL)

PÄIVÄN JÄLKIRUOKA