Tattariharju2019-01-20T23:19:24+00:00

Lounastamo Tattariharju – viikko 4

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 21.1.

VIETNAMILAINEN KALAKEITTO (M)
-Rapusipsejä

JÄLKIUUNILÄMMÖSSÄ HAUDUTETTUA NAUDAN ULKOFILETTÄ (L+G)
-Uunijuureksia (ve+m+g)
-Rosmariiniperunat (ve+m+g)

PAAHDETTUA BROILERIN RINTAA &
TOMAATTI-MOZZARELLAKASTIKETTA (G)
-Basilikakermaperunat (l+g)

VEGAANINEN TEX MEX-NACHOVUOKA (VE+M+G)

PEKONI, SIPULI, MAUSTEKURKKU, SMETANAPIZZA (VL)

PERSIKKAPIIRAKKAA
-Vaniljakastiketta

Tiistai 22.1.

MAKKARAKEITTO HK:n SINISESTÄ (M+G)

PORSAAN PAAHTOPAISTIA JALOVIINAKASTIKKEESSA (L)
-Juustoperunat (l+g)

KANA BBQ-PASTA (L)
-Parmesanraastetta

RIISTA-KAALILAATIKKOA (M+G)
-Sokeroitua puolukkaa

BATAATTI-KUKKAALI-LINSSIMUHENNOSTA (VE+M+G)
-Kvinoa (ve+m+g)

KREIKKALAINEN SALAATTI (G)
-Patonkia (l)

KÖYHÄT RITARIT (L), VANILJAKERMAJÄÄTELÖ (L) JA HILLOA (VE+M+G)

Keskiviikko 23.1.

KASVIS-BORSSIKEITTO (VE+M+G)
-Smetanaa (l+g) tai kaura fraichea (ve+m)

PAISTETTUA LOHTA HOLLANDAISEKASTIKKEESSA (G)
-Voissa pyöriteltyjä porkkana- ja parsapaloja (l+g)
-Tillillä höystetty perunasose (l+g)

LIHAPULLA-NAKKI-PEKONIPANNU (L+G)
-Paistettuja perunoita ja sipulia

MAALAISPALVIKINKKU MAKARONILAATIKKO (L)
-Punajuuri-piparjuurisalaattia (l+g)

KERROSMUNAKAS KANTTARELLI-TUOREJUUSTO-
KEVÄTSIPULITÄYTTEELLÄ (L+G)

MUMMIN MARJAKIISSELIÄ (VE+M+G )
-Kermavaahtoa (l+g)

Torstai 24.1.

PALVIHERNEKEITTOA (M+G)
– Pilkottua tuoretta sipulia (ve+m+g)

PANIMOMESTARIN MUREAA PORTTERIPOSSUA (M)
-Juuresmuusia (l+g)

TEE SE ITSE-KALKKUNATORTILLA
-Salaattia, salsaa, guacamolea, crema fraichea, jalopenoja,
punasipulia, paprikaa ym ym.

SVEITSILÄISET MAKKARAPIHVIT ( kinkku-juustotäyte )
-Talon perunasalaattia (l+g)
-Sitruunalohko

EMÄNNÄN KASVISPYÖRYKÄT (L+G)
-Kurkkuraita (l+g)

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (M+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 25.1.

SAVUPORO-JUUSTOKEITTO (G)
-Linhin puolukkasämpylät (l)

WIENERLEIKKEET (L)
-Sitruunalohkoja
-Anjovis-ruohosipulidippi (l+g)
-Ranskanperunat (ve+m+g)

CHIPOTLEMARINOITUA BROILERIN RINTAFILETTÄ KURKUMA-
RIISIPESILLÄ (L+G)
-Yrttijogurttikastiketta (l+g)

PORKKANANAPIT (VE+M+G)
-Karpalokaalisalaattia (ve+m+g)

KINKKU, SALAMI, SIPULIPIZZA (VL)

LAURAN TIRAMISUA