Lounastamo Tattariharju – viikko 21

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 20.5.

PORKKANA-LINSSIKEITTO (L+G)

FRITEERATTUA BROILERIN SISÄFILETTÄ (L)
– Riisiä (l+g)
– Currymajoneesi (l+g)

MUREAA NAUDANRINTAA (L+G)
– Jallukermakastiketta (l+g)
– Paprikaperunanaa (l+g)

LEHTIKAALIRISOTTO (L+G)
– Parmesaania (l+g)

TOMAATTI, OLIIVIPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

ANANASRAHKA (L+G)

Tiistai 21.5.

CREME NINON – Ylellinen hernekeitto (L+G)

PARILOIDUT PORSAAN ULKOFILEPIHVIT (L+G)
– Hollandaise-kastiketta (l+g)
– Paistettua parsaa (l+g)
– Paahdettua perunaa (l+g)

CHILI CON CARNE (M+G)
– Riisiä (l+g)

TÄYTETYT MYSKIKURPITSAT (L+G)

HERKKUSIENI, AURAJUUSTOPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

VANILJAPANNACOTTA (VL+G) JA VADELMAHILLOA (M+G)

Keskiviikko 22.5.

PERINTEINEN NAKKIKEITTO (L+G)

RUISJAUHOISSA PYÖRÄYTETTYÄ PAISTETTUA MAKSAA (L)
– Puolukkasurvosta (m+g)
– Perunamuusia (l+g)

KOKOA OMA PULLED PORK HODARI (L)
– Majoneesia, kurkkusalaattia, paahdettua sipulia, cheddarjuustokastiketta

KASVISTORTILLAT (L)
– Salsaa ja nachoja

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

MANSIKKAINEN TIRAMISU (L)

Torstai 23.5.

PALVIHERNEKEITTOA (M+G)
– Pilkottua tuoretta sipulia (ve+m+g)

YLIKYPSÄÄ KARITSAN VIULUA (L+G)
– Uunijuureksia ja perunaa (l+g)
– Paistiliemikastike (l+g)

TERIYAKI KANAA (L)
– Riisiä (l+g)

TALON KASVISRUOKA

BRUSCHETTAA (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (M+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 24.5.

RIISTAKEITTO (L+G)

KERMASSA HAUDUTETTUA LOHTA JA SIPULIA (L+G)
– Perunamuusia (l+g)

TOMAATTI-JAUHELIHAKIUSAUS (L+G)

TALON PINAATTILETUT (L)
– Puolukkaa (m+g)

KINKKU-JUUSTOTOASTIT (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

UUNIBANAANIT KINUSKIKASTIKKEELLA (L+G)
– Vaniljakermajäätelöä (l+g)