Lounastamo Tattariharju, viikko 9

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 24.2.

LIHAKEITTO (L+G)

TALON PYTTIPANNU (L+G)
– Paistetut kananmunat (l+g)
– Kurkkusalaattia ja paahdettua sipulia

KEBAB KÄRISTYS (L+G)
– Riisiä (l+g)
– Valkosipulijogurttia

KASVISNUGETIT (L+G)
– Chilidippi (l+g)

KINKKU, ANANASPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

VANILJA-PUOLUKKAMOUSSE (VL+G)

Tiistai 25.2.

KUKKAKAALI-AURAJUUSTOKEITTO (L+G)

PÄIVÄN KALA
– Keitetyt perunat (l+g)
– Tillikermaviilikastiketta (l+g)

STROGANOFF NAUDANFILEESTÄ (L+G)
– Riisiä (l+g)

JUURESRÖSTIT (L+G)
– Kylmä sitruskastike (l+g)

SALAMI, SIPULIPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

LASKIAISPULLAT (L)

Keskiviikko 26.2.

TOMAATTIKEITTO (L+G)
– Krutonkeja (l)

LOUNASTAMON LIHAMUREKE (L+G)
– Ruskea kastike (l+g)
– Perunamuusia (l+g)
– Maustekurkkua

PURJO-KINKKUKIUSAUS (L+G)
– Punajuurisalaattia (l+g)

TÄYTETYT KASVISHODARIT (L)
– Coleslawsalaattia (l+g)

KANA, PEKONI, BBQPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

MARJAPAISTOS (L) JA VANIULJAKASTIKETTA (L+G)

Torstai 27.2.

PALVIHERNEKEITTO (M+G)
– Pilkottua sipulia

YLIKYPSÄÄ NAUDAN ENTRECOTEA (L+G)
– Sipulikermaperunat (l+g)
– Pippurikermakastiketta (l+g)

KERMAINEN PEKONIPASTA (L)
– Parmesaania (l+g)

KASVISNUUDELIWOKKI (L)
– Sweet&Chilikastiketta (l+g)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

PÄIVÄN PIZZA (VL)

LETUT (VL), TALON MANSIKKAHILLO (M+G) JA KERMAVAAHTOA (L+G)

Perjantai 28.2.

KOSKENLASKIJAN KATKARAPUKEITTO (L+G)

PORSAAN LEIKKEET (L)
– Tikkuperunat (l+g)
– Maustemajoneesia (l+g)
– Persikkaa (l+g)

PERINTEINEN JAUHELIHAKASTIKE (L)
– Perunamuusia (l+g)
– Punajuurta (l+g)

TEX-MEX PAPUPATA (L+G)
– Riisiä (l+g)

KOLMEN JUUSTONPIZZA (VL)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

PÄIVÄN JÄLKIRUOKA