Tattariharju2018-11-11T23:04:56+00:00

Lounastamo Tattariharju – viikko 46

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 12.11.

CHORIZOKEITTO (M+G)

KUKKOA VIINISSÄ (M+G)
– Riisiä (m+g)

KREIKKALAINEN NAUDANLIHAPATA (M+G)
– Punajuurta (m+g)

KASVISRISOTTO (VEGE+M+G)
– Parmesaania (l+g)

KOKOA OMA SALAATTIANNOS

KINKKU, ANANASPIZZA (VL)

ROMMI-RUSINAMOUSSE (L+G)

Tiistai 13.11.

TOMAATTI-VUOHENJUUSTOKEITTO (VL+G)
– Krutonkeja

PAISTETUT LOHIKOTLETIT (VL)
– Perunamuusia (l+g)
– Tartar-kastiketta (l+g)
– Mummon kurkkuja (m+g)

CHEDDARJUUSTOLLA KUORRUTETUT BROILERTORTILLAT
– Salsaa ja nachoja

FARMARIN KASVISMUNAKAS (L+G)

TONNIKALA, SIPULIPIZZA (VL)

MANSIKKARAHKA (L+G)

Keskiviikko 14.11.

BOUILLABAISSE (M+G)
– Smetanaa (l+g)

MAKKARAPIHVIT (M)
– Perunamuusia (l+g)
– Kurkkusalaattia (l+g)

KERMAINEN KANARUUKKU (L+G)
– Riisiä (l+g)
– Mustaherukkahyytelöä (m+g)

FETA-PAPRIKAPIIRAKKA (L)
– Marinoituja oliiveja (l+g)

HERKKUSIENI, AURAJUUSTOPIZZA (VL)

OMENAPIIRAKKAA (L) JA VANHANAJAN VANILJAKASTIKETTA (L+G)

Torstai 15.11.

PALVIHERNEKEITTOA (M+G)
– Pilkottua sipulia (m+g)

YLIKYPSÄÄ PORSAAN GRILLILAPAA (M+G)
– Frittiperunaa (m+g)
– Ranch-kastiketta (l+g)

ITALIALAINEN LIHAPULLAPASTA (L)
– Parmesaania (l+g)

KASVISTUOREJUUSTOTOASTIT (L)
– Kirpeä kaalisalaatti (l+g)

PÄIVÄN PIZZA (VL)

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (M+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 16.11.

JUUSTO-PEKONIKEITTO (L+G)

KOKONAISENA PAISTETTUA PORSAAN FILETTÄ (L+G)
– Pippurikermakastiketta (l+g)
– Valkosipuliperunat (l+g)

PINAATTIKASTIKKEESSA HAUDUTETTUA HOKIFILETTÄ (L+G)
– Tilliperunaa (l+g)
– Kananmunamurua (l+g)

PESTOISET UUNITOMAATIT (L)

PERUNASALAATTI (L+G)

PÄIVÄN JÄLKIRUOKA