Maanantai 23.5.
KOOKOS-TOFUKEITTO (VE,G)
-Pestokierteet (l)
JUUSTOINEN UUNIMAKKARA (L,G)
-Pottuvoi (l,g)
-Maustekurkkuveneet (ve,g)
KANAKEBAB (L,G)
-Paahdetut varhaisperunat (ve,g)
-Valkosipulikastiketta ja kebabkastiketta (l,g)
KASVISKASTIKE (L,G,K)
-Riisi (ve,g)
VANILJA-SUKLAAHIPPURAHKA (L,G)
Tiistai 24.5.
VALKOVIINILLÄ PARANNELTU TUOREHERNEKEITTO (VE,G)
-Vaaleat leipäkrutongit (ve)
TRYFFELILLÄ MARINOITUA KASSLERIA (L,G)
-Kermaperunat (l,g)
LIHAPULLA-BRAATVURSTIPANNU (L,G)
-Perunamuusi (l,g)
-Hapankaalia (ve,g)
KAALI-KASVISPAISTOS TOFULLA (VE,G)
-Paahdetut auringonkukansiemenet (ve,g)
TALON LETUT (L) TALON MANSIKKAHILLOA (VE,G) JA KERMAVAAHTOA (L)
Keskiviikko 25.5.
NAKKISOPPA (L,G)
-Ruisleipää ja voita (l)
YRTTIVOISSA PAISTETTUA PANEROITUA KALAA (L)
-Keitetyt tilliperunat ve,g)
-Remoulade (l,g)
BROILERI-KASVISTÄYTTEISET TORTILLAT (L)
-Salsaa, juustodippiä, ranskankermaa ja pepperoneja (l,g)
PAPU-HÄRKISCURRY (VE,G)
-Riisi (ve,g)
-Raitakastike (l,g)
KESÄKURPITSA-MAUSTEKAKKU (L)
Torstai 26.5.
HELATORSTAIN JOHDOSTA RAVINTOLAMME ON SULJETTUNA.
Perjantai 27.5.
PORKKANASOSEKEITTO (L,G)
-Sweet chili krutongit (ve)
LOUNASTAMON JAUHELIHAPIHVIT (L,G)
-Perunamuusi (l,g)
-Kylmä bearnaisedippi (g)
SISKONMAKKARA-PAPRIKAPASTA (L)
-Parmesan-balsamicotomaatit rucolalla (g)
PIZZAPERJANTAI (Pizzoja vaihtuvilla täytteillä)
-Pizzasalaatti (ve,g)
PÄIVÄN JÄLKIRUOKA (L)