Lounastamo Lassila, viikko 9

Lounasbuffee 10,50 euroa, keittolounas 9,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 24.2.

KATKARAPU-SINISIMPUKKAKEITTO (L+G)
-Valkosipulipatonkia (l)

JUUSTOGRATINOITUA KANARINTAA (L+G)
-Valkosipulikermaperunat (l+g)
-Yrttinen kylmäkastike (l+g)

PERINTEINEN JAUHELIHAKASTIKE (L)
-Keitetyt perunat (ve+g)
-Lauran punajuurisalaatti (l+g)

KASVISPYTTIPANNU (M+G)
-Paistetut kanamunat (m+g)
-Sinappikurkkusalaattia (ve+g)

PIZZA MARGHERITA (L)

PÄIVÄN JÄLKIRUOKA

Tiistai 25.2.

KASVIS-KAALIKEITTO (M+G)
-Ruiskrutongit (l)

TALON PANNUPIHVIT (M+G)
-Perunasose (l+g)
-Pippurikastiketta (l+g)

MAKSASTROGANOFF (L+G)
-Voipavut (l+g)
-Riisi (ve+g)

PUNAJUURI-VUOHENJUUSTOPAISTOS (L+G)
-Hedelmäinen sellerisalaatti (l+g)

LIHAMESTARIN PIZZA (L)

LASKIAISPULLAT JA KUUMAA KAAKAOTA

Keskiviikko 26.2.

KIRKAS KALAKEITTO (M+G)
-Saaristolaisleipää ja voita (l)

KARJALANPAISTIA (M+G)
-Perunasose (l+g)
-Maustekurkkuveneet (ve+g)

SAVULOHITORTILLAT (L)
-Appelsiini-fenkolisalaattia (ve+g)

KASVISBOLOGNESE (VE+G)
-Spaghettia (ve)
-Parmesanraastetta (l+g)

TALON PIZZA (L)

PUOLUKKARAHKA (L+G)

Torstai 27.2.

PALVIKINKKUHERNEKEITTO (M+G)

KASVISHERNEKEITTO (VE+G)

KOKONAISENA KYPSENNETTYÄ NAUDAN ENTRECOTEA (L+G)
-Bearnaisekastiketta (l+g)
-Uunilohkoperunat (ve+g)
-Kukkakaaligratiini (l+g)

KANA-KASVISWOKKI IBIKSEN TAPAAN (L)

KOKOA OMA MAUKAS KASVISHODARI
-Dijon sinappia, vegemajoneesia, marinoitua punasipulia ym.

PEPPERONI, JALOPENOPIZZA (L)

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (L+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 28.2.

KUKKAKAALISOSEKEITTO (L+G)
-Pekonimurua (m+g)
-Lesesämpylät (l)

CORN FLAKES KANAA (L)
-Paprikamajajoneesi (m+g)
-Ranskalaiset (ve+g)

KAUNOTTAREN JA KULKURIN LIHAPULLASPAGHETTIA (M)
-Parmesanraaste (l+g)

JUURES RÖSTIT TALON TAPAAN (M+G)
-Aurinkokuivattu tomaattikylmäkastike (l+g)

KANA, AURAJUUSTOPIZZA (L)

ROMMI-RUSINAMOUSSE (L+G)