Lounastamo Lassila, viikko 3

Lounasbuffee 10,50 euroa, keittolounas 9,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 13.1.

LEMPEÄ TOMAATTIKEITTO (L+G)
-Valkosipulikrutongit (l)

PEKONI-PARMESAN WIENINLEIKE (L)
-Maalaisranskalaiset (ve+g)
-Paprikamajoneesi (m+g)

STIFADO (KREIKKALAINEN LIHA-SIPULIPATA) (M+G)
-Riisi (ve+g)

KAALIPIHVIT (L)
-Puolukkasurvos (ve+g)

TONNIKALA, KATKARAPUPIZZA (L)

UUNIOMENAT (VE+G) JA VANILJAKASTIKETTA (L+G)

Tiistai 14.1.

PHOKEITTO (M+G)
-Rapusipsit (l)

PANIMOMESTARIN YLIKYPSÄÄ POSSUN POSKEA (M+G)
-Talon rosmariinilohkoperunat (ve+g)
-Punajuuri-omenasalaatti (l+g)

LOHITORTILLAT (L)
-Tillismetanaa (l+g)

SHAKSHOUKA (L+G)
-Kasviscous cous (ve)

HERKKUSIENI, PAPRIKA, MOZZARELLAPIZZA (L)

KANA-PEKONICAESARSALAATTI (L)

PUOLUKKA-VALKOSUKLAAMOUSSE (L+G)

Keskiviikko 15.1.

PORKKANA-AURAJUUSTOKEITTO (L+G)
-Rapeaa pekonia (l+g)
-Anun sipulisämpylät (l)

LOUNASTAMON PANNUPIHVIT (M+G)
-Metsäsienikastiketta (l+g)
-Perunasose (l+g)

PARILOIDUT PALVIRYYNIMAKKARAT (L)
-Haudutettua punakaalia (m+g)
-Lämmin perunasalaatti (m+g)

PINAATTI-VUOHENJUUSTOLASAGNE (L)

TALON PIZZA (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ (L+G)

JÄÄTELÖBAARI

Torstai 16.1.

PALVIKINKKUHERNEKEITTO (M+G)

KASVISHERNEKEITTO (VE+G)

MUREAA NAUDANPAISTIA (M+G)
-Punaviinikastiketta (l+g)
-Perunagratiini (l+g)
-Yrttiset vihreät pavut (l+g)

PASTA CARBONARA (L)
-Parmesanraaste (l+g)

PUUTARHURIN PIIRAKKA (L)

JAUHELIHA, ANANAS, JALOPENOPIZZA (L)

KYLMÄSAVULOHISALAATTI (M+G)

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (L+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 17.1.

MAKKARAKEITTO (M+G)

YRTTITÄYTTEISET KANAPUIKOT (L)
-Tzatziki (l+g)
-Lämmin bulgursalaatti (m)

LIHA-KAALILAATIKKO (M+G)
-Puolukkasurvos (ve+g)

MARKON KIKHERNEPIHVIT (L+G)
-Maustemajoneesit (l+g)

PIZZA CAPRICCIOSA (L)

SUKLAAVANUKASTA JA KERMAVAAHTOA (L+G)