Lassila2018-11-11T23:02:20+00:00

Lounastamo Lassila – viikko 46

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 12.11.

PUNAJUURI-HAPANKAALIKEITTO (L+G)
-Smetanaa (l+g)
-Rosalan limppua (l)

LIHAPYÖRYKÄT PEKONI-KERMAKASTIKKEESSA (L+G)
-Perunasose (l+g)

SITRUUNAISET KOIPINUIJAT (L+G)
-Paahdettuja juureksia ja perunaa (l+g)

VEGUY CARBONARAPASTA (L)

TALON PIZZA (VL)

KOKOA OMA SALAATTIANNOS

MARJAINEN HEDELMÄRAHKA (L+G)

Tiistai 13.11.

PORKKANA-INKIVÄÄRIKEITTO (L+G)
-Krutongit (l)

GRILLATUT BROILERIN KOIPIREIDET THAIMAALAISITTAIN (L+G)
-Wokattua perunasalaattia (l+g)

TACO MAUSTETUT PORSAAN RIBSIT (L+G)
-Lohkoperunat (l+g)

TOFUCURRY (L+G)
-Villiriisisekoitus (l+g)

LEIPÄJUUSTOSALAATTI (L+G)

TALLIMESTARIN KIISSELI (L+G)
-Kermavaahto (l+g)

Keskiviikko 14.11.

UUNISSA TEHTY LIHAKEITTO (L+G)
-Lämmintä saaristolaislepää (l)

ITSETEHDYT KEBAKOT (L+G)
-Tuoretomaattikastiketta ja valkosipulista jogurttikastiketta (l+g)
-Ranskalaiset (l+g)
-Riisi (l+g)

ANTIN ISO PYTTIPANNU (L+G)
-Paistetut kanamunat (l+g)

KASVIS CREPES (L)
-Raikas kurkku-feta tzatziki (l+g)

KINKKU, ANANAS, AURAJUUSTOPIZZA (VL)

RAASTEKIMARA (L+G)

UUNIJÄÄTELÖ (L)

Torstai 15.11.

PALVIKINKKUHERNEKEITTO (M+G)

KASVISHERNEKEITTO (M+G)

BROILERIPIHVIT (L+G)
-Maapähkinä-kookoskastike (l+g)
-Bataattilohkot (l+g)

KOTOINEN LIHA-MAKAROONILAATIKKO (L)
-Etikkapunajuurta (l+g)

BULGURILLA JA JOGURTILLA HÖYSTETYT PAAHDETUT MUNAKOISOT (L)

PEPPERONIPIZZA (VL)

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (L+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 16.11.

SAVUJUUSTO-PALSTERNAKKAKEITTO (L+G)
-Ruiskrutongit (l)

PAAHTOPAISTI (L+G)
-Aurajuustoperunat (l+g)

LOHIKOTLETIT (L)
-Sitruunainen perunasose (l+g)
-Herneitä (l+g)
-Tillikermaviilikastike (l+g)

KASVIS-KAURAJUURESVARTAAT (L)

KYLMÄ KASVIS-NUUDELISALAATTI (L)

TOSCAOMENAT (L+G)
-Vaniljakastike (vl+g)