Lassila2018-12-10T00:20:02+00:00

Lounastamo Lassila – viikko 50

Lounasbuffee 9,70 euroa, keittolounas 8,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 10.12.

KERMAINEN LOHIKEITTO (L+G)
-Saaristolaisleipää (l)

GRILLIKYLKEÄ JA LAPAA (L+G)
-Valkosipuliperunat (l+g)

TONNIKALALASAGNE (L+G)
-Aurinkosalaatti (l+g)

UPPOPAISTETTUA KUKKAKAALIA (L)
-Terijakikastiketta, riisiä ja parsakaalia (l+g)

TALON PIZZA (VL)

KOKOA OMA SALAATTIANNOS

ROMMIRUSINAMOUSSE (G)

Tiistai 11.12.

LOUNASTAMON PERINTEINEN JOULULOUNAS

Keskiviikko 12.12.

LAIHDUTTAJAN KASVISKEITTO (L+G)
-Munapasteijat (l)

PARILOITU HAMPURILAISPIHVI (L+G)
-Maustevoi (l+g)
-Vihreät pekonipavut (l+g)
-Uunissa paahdettua perunaa ja juureksia (l+g)

KEVYESTI LEIVITETTYÄ SEITÄ (L)
-Tilliperunat (l+g)
-Kirpakka kermaviilikastike (l+g)

AVOCADO-JUUSTOQUESADILLAT (VL)

LANKKUPIZZA MARGHERITA (VL)

PAAHTOPAISTISALAATTI (L+G)

JOGURTTI-MARJACOCKTAIL (L+G)

Torstai 13.12.

PALVIKINKKUHERNEKEITTO (M+G)

KASVISHERNEKEITTO (M+G)

TUOREJUUSTOLLA JA KANANMUNALLA TÄYTETTY MUREKEVUOKA (L+G)
-Pinaatti-perunasose (l+g)

ANDALUSIALAINEN KALAPATA (L+G)
-Riisi (l+g)

FALAFELPYÖRYKÄT TOMAATTI-KERMAKASTIKKEESSA (L)
-Cous cous (l)

LOHIHYVE (L+G)

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (L+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 14.12.

SAVUJUUSTOKEITTO (G)
-Pekoni-juustotangot (vl)

PADASSA HAUDUTETTUA ANKANRINTAA SHANGHAIN TAPAAN (L+G)
-Ruohosipuliperunat (l+g)

PAISTETTUA KOLJAFILETTÄ (L)
-Kylmä sinappi-piparjuurikastike (l+g)
-Lohkoperunat (l+g)

PUNAJUURI-AURAKIUSAUS (L+G)

PIZZA BOLOGNESE (VL)

HEDELMÄSALAATTI (L+G)