Maanantai 19.4.
SISKONMAKKARAKEITTO (M+G)
-Ruislesesämpylät (m) ja voita (l+g)
JUUSTOINEN POSSURULLA (L+G)
-Juuresperunat (l+g)
-Punaviinikastike (l+g)
LASAGNE BOLOGNESE (L)
-Parmesanraaste (l+g)
KASVISKAALIKÄÄRYLEET (VE)
-Puolukkasurvos (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
SUKLAASALAMI (L) JA KERMAVAAHTOA (L+G)
Tiistai 20.4.
KERMAINEN LOHIKEITTO (L+G)
PARILOITUA KANANRINTAA CAFE’ DE PARIS KASTIKKEESSA (VL+G)
-Pekoniin käärityt vihreät pavut (l+g)
-Riisi (ve+g)
KERMAINEN POSSU-JUURESPATA (L+G)
-Keitetyt perunat (ve+g)
-Punajuuri-omenasalaatti (k+l+g)
SHAKSHOUKA (K+L+G)
-Lämmin kasvis-kvinoalisuke (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
MANSIKKARAHKA (L+G)
Keskiviikko 21.4.
KANAMINESTRONE (M)
-Krutongit (l)
LIHAMUREKE (L+G)
-Viiden pippurin kastike (l+g)
-Perunasose (k+l+g)
SIPULIKERMASSA HAUDUTETTUA NAUDAN MAKSAA (L)
-Paistetut perunat (k+l+g)
-Puolukkasurvos (ve+g)
LOUNASTAMON PUNAJUURI-RAEJUUSTOPIHVIT (K+L+G)
-Yrttikermaviilikastike (l+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
MOKKAPALAT (L)
Torstai 22.4.
PERINTEINEN HERNEKEITTO (M+G)
KASVISHERNEKEITTO (VE+G)
POSSUNLEIKE (L)
-Bbq- ja sitruunamajoneesit (m+g)
-Maalaisranskalaiset (ve+g)
NAKKIKASTIKE (L+G)
-Perunasose (k+l+g)
-Punajuurta ja maustekurkkua (ve+g)
KASVISTÄYTTEISET HERKKUSIENET (K+L+G)
-Varhaiskaalisalaatti (ve+g)
HEDELMÄINEN JUUSTOSALAATTI (K+L+G)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (M+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)
Perjantai 23.4.
TOMAATTI-VUOHENJUUSTOKEITTO (K+L+G)
PARILOITUA KIRJOLOHTA (L+G)
-Kanttarelli-kevätsipulikastike (l+g)
-Varhaisperunat (ve+g) (egypti)
KANA-KOOKOSCURRY (L+G)
-Riisi (ve+g)
JUUSTOINEN KESÄKURPITSAPAISTOS (K+L+G)
NIZZAN SALAATTI (L+G)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
MANDARIINIKIISSELI (VE+G) JA KERMAVAAHTOA (L+G)