Lounastamo Lassila – viikko 21

Lounasbuffee 10,50 euroa, keittolounas 9,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 20.5.

KASVISMINESTRONE (L)
-Juustosämpylät (l)

VALKOSIPULIKANAA YRTTI CREME FRAICHE HUNNULLA (L+G)
-Kurkumariisi (l+g)

NAKKI-SIPULIMUNAKAS (L+G)
-Kirpeä kaalisalaatti (ve+m+g)

VÄRIKÄS PAPUPATA (VE+M+G)

PIZZA DIAVOLA (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

MANSIKKA-MUSTIKKAKIISSELI(L+G)
-Vaniljavaahtoa (l+g)

Tiistai 21.5.

MAKKARAKEITTO HK:n SINISESTÄ (L+G)

AASIAN SRIRACHA HOT WINGS (L+G)
-Maalaisranskalaiset (ve+m+g)
-Raikas jogurttidippi ja talon chilimajoneesi (l+g)

NAUDANLIHASTROGANOFF (L+G)
-Riisi (ve+m+g)

KASVIS-KAALILAATIKKO (VE+M+G)
-Puolukkasurvos (ve+m+g)

HERKKUSIENI, PAPRIKA, OLIIVIPIZZA (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

APPELSIINIRIISI (L+G)

Keskiviikko 22.5.

PARSAKEITTO (L+G)
-Krutongit (l)

GRILLIPIHVIT NAUDAN ULKOFILEESTÄ (L+G)
-Aurajuustokermaperunat (l+g)
-Talon valkosipulivoi (l+g)

KANATORTILLAT (L)

LOTAN PUNAJUURIPIHVIT (L+G)
-Piparjuuri-kermaviilikastike (l+g)

PIZZA FRUTTI DI MARE (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

RAHKA-APRIKOOSIPIIRAKKA (L)

Torstai 23.5.

PALVIKINKKUHERNEKEITTO (M+G)

KASVISHERNEKEITTO (VE+G)

YÖN YLI HAUDUTETTUA KARITSANPAISTIA (L+G)
-Perunasose (l+g)
-Minttuinen hernepyre (l+g)

LIHAPULLASPAGHETTI (L)
-Parmesanraaste (l+g)

TÄYTETYT KESÄKURPITSAT (L+G)
-Tzatziki (l+g)

TALON PIZZA (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (L+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 24.5.

SIENIKEITTO (L+G)
-Kaurasämpylät (l)

PARILOITU NAUDAN ENTRECOTE (L+G)
-Bbq-kastike (l+g)
-Varhaisperunat (ve+m+g)

PYTTIPANNU (L+G)
-Paistetut kananmunat (l+g)
-Kurkkusalaatti (l+g)

MYSKIKURPITSARISOTTO (L+G)

KINKKUPIZZA (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

MOKKAMOUSSE (L+G)