Lounastamo Lassila – viikko 42

Lounasbuffee 10,50 euroa, keittolounas 9,50 euroa.

Tulosta

Maanantai 14.10.

SUPPILOVAHVEROKEITTO (L+G)
-Lesesämpylät (l)

UUNISEITÄ YRTTISESSÄ KASTIKKEESSA (L+G)
-Perunasose (l+g)

KANA-PEKONI-HERKKUSIENIPASTA (L)
-Parmesanlastut (l+g)

PORKKANAPIHVIT (L)
-Lotan chilimajoneesi (l+g)

PIZZA BOLOGNESE (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

VALKOSUKLAAMOUSSE (L+G)

Tiistai 15.10.

TOM KHA KEITTO (M)
-Rapusipsit

HAWAIJIN LEIKE (M)
-Maalaisranskalaiset (m+g)
-Bearnaisekastike (l+g)

MAUSTEINEN BRATWURSTIPATA (L+G)
-Perunasose (l+g) ja kuoriperunat (ve+m+g)

VEGAANINEN SLOPPY JOE HODARI (L)

GRILLATTU KESÄKURPITSA, MOZZARELLAPIZZA (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

ANUN UNELMAKÄÄRETORTTUA (L)

Keskiviikko 16.10.

LEHTIKAALIKEITTO (L+G)
-Krutongit (l)

YLIKYPSÄÄ VASIKAN NISKAA CAFE’ DE PARIS KASTIKKEESSA (L+G)
-Uunilohkoperunat (ve+m+g)

KEBAB CHILI-TOMAATTIKASTIKKEESSA (M+G)
-Riisi (ve+g)
-Coleslaw (l+g)

KASVIS-RIISITÄYTTEISET PAPRIKAT (L+G)
-Valkosipulimajoneesi (l+g)

PÄIVÄN PIZZA (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ (L+G)

KOOKOSKIISSELI (L+G)

Torstai 17.10.

PALVIKINKKUHERNEKEITTO (M+G)

KASVISHERNEKEITTO (VE+G)

BRASATO (punaviinissä marinoitu naudan patapaisti) (L+G)
-Polenta (ve+m+g)
-Pitkät vihreät pavut ranskalaisittain (l+g)

MARKON LIHAMAKARONILAATIKKO (L)
-Punajuurta ja maustekurkkua (ve+m+g)

PAAHTEINEN KURPITSAMUNAKAS (L+G)

METWURSTI, PAPRIKAPIZZA (L)

RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ

LETUT (L), TALON MANSIKKAHILLO (L+G) JA KERMAVAAHTO (L+G)

Perjantai 18.10.

LIHAKEITTO (M+G)

MUREAA PORSAAN POTKAA (M+G)
-Perunasose (l+g)
-Viiden pippurin kastike (l+g)

KINKKU-PURJOKIUSAUS (L+G)
-Puolukkasurvos (ve+m+g)

KASVISPYTTIPANNU (VE+M+G)
-Paistetut kananmunat (m+g)

PUNAJUURI, AURAJUUSTOPIZZA (L)

OMENA-KYSSÄKAALISALAATTI (VE+M+G)
-Kirpeä jogurttikastike (l+g)

ANANASRAHKA (L+G)